JustFlexers aan het woord

"Het was een geslaagde werkdag en ik heb mij uitstekend vermaakt! Wel af en toe aanpoten, maar dat is iets wat ik graag doe. Mocht er dus ook een keer een nieuwe klus zijn hou ik mij graag aanbevolen!"
Eline Grobbink
Stagehand
"Ging goed! Was echt een geweldige ervaring. Toffe mensen leren kennen en het werk zelf was ook hartstikke leuk! Zou het 100% weer doen. Echt bedankt voor deze ervaring."
Edward M.
Stagehand
"Super flex om bij JustFlex te zitten!! Hard werken met plezier. Het gaat er natuurlijk om dat je het wel leuk vind wat je doet maar je kan wel geintjes maken tussendoor. Zolang het product maar veilig en netjes staat! Dat vind ik zo mooi aan dit werk. Je doet het met z'n allen en hoopt allen op een mooi eindresultaat!! Het is lekker divers werk, omdat geen enkele dag hetzelfde is en ook niet eens op dezelfde locatie of dezelfde mensen. Super afwisselend en zwaar, maar daar doe ik het voor!!"
Mitchell Barning
Allround Technicus
"Online heb ik mij ingeschreven bij JustFlex als werkzoekende. De volgende dag ben ik al uitgenodigd voor een intake gesprek en vanaf dat moment heb ik meteen leuke klussen mogen doen voor JustFlex."
Jolanda Menger
AV Specialist
"Altijd vriendelijk en begripvol naar personeel toe, dat is iemand waar je voor wilt werken. JustFlex gaf mij de kans als ZZP’er aan de slag gegaan, facturen worden altijd binnen 30 dagen betaald, wisselende werkzaamheden en leuke collega's. Kortom...JustFlex."
Johan van Dam
Stagehand

De mooiste banen in de evenementenbranche