Als u naar vast personeel op zoek bent, zit u bij JustFlex op het juiste adres! JustFlex zoekt graag de beste kandidaat voor uw bedrijf. Ons netwerk, inzicht in talent en uitgebreide kennis van de arbeidsmarkt zorgen voor het maken van de juiste match. Daarbij houden wij rekening met uw wensen, ambities en bedrijfscultuur.

Daarom Just Flex

100% tevreden
Wij zorgen ervoor dat u 100% tevreden bent over onze crew
Scherpe tarieven
Door onze lage overhead bieden wij scherpe tarieven
Flexibiliteit
U geeft aan wanneer en hoeveel crew u nodig heeft.
Alles Online
Via onze site kunt u zelf een aanvraag doen of de gewerkte uren accorderen.

Altijd de beste mensen

De mensen van JustFlex komen zelf uit de evenementenmarkt. Daarom kunnen we uw vraag naar personeel altijd vertalen naar de beste mensen voor uw evenement. Wij selecteren de beste mensen uit het vak en trainen deze - indien nodig. Hierdoor krijgt u altijd de beschikking over gemotiveerde mensen met de juiste kennis.

Onze aanpak zorgt niet alleen voor geslaagde evenementen maar ook tot duurzame en creatieve partnerships. Partnerships van opdrachtgever, crewmembers en JustFlex.

#JustFlex Because we know crew

Kwaliteit en snelheid

Justflex werkt conform de NBBU cao en heeft het keurmerk van de Stichting Normering Arbeid (SNA). Daarnaast zijn wij NEN 4400-1 gecertificeerd.

Opleiding

Uiteraard besteden wij veel aandacht aan het kennisniveau van onze crew. Denk hierbij aan trainingen, opleidingen en periodieke tests.

Snelle match

Ook werken wij met slimme online tools, zodat wij de vraag van onze opdrachtgevers snel kunnen vertalen naar de juiste mensen uit ons team.

Snel gemotiveerd personeel nodig?

Diensten

JustFlex biedt de volgende crew:

  • Allround technici
  • Geluidtechnici
  • Lichttechnici
  • AV-technici
  • Riggers
  • Stagehands
  • Sitecrew
  • Chauffeurs

 

Vragen en antwoorden

Snel. Just Flex heeft een grote pool met ervaren en gemotiveerde crewleden. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers snel van geschikt personeel voorzien.

Just Flex is gespecialiseerd in de evenementenbranche. Onze crew beschikt over veel praktijkervaring en wordt daarnaast door Just Flex regelmatig getraind.

JustFlex kwaliteitsnormen

JustFlex werkt conform de CAO en richtlijnen van NBBU.

JustFlex heeft het NEN 4400-1 certificaat en staat geregistreerd bij de Stichting Normering Arbeid (SNA).