JustFlex vindt de beste crewmembers voor kleine en grote evenementen. We komen zelf uit de evenementenmarkt. Daarom weten we wie, wanneer en waar behoeften aan heeft. We hebben een uitgebreide pool van ervaren en gemotiveerde crewleden zoals als stagehands, sitecrew, geluidstechnici, lichttechnici, riggers of vrachtwagenchauffeurs. Onze crewmembers zijn per direct beschikbaar. #JustFlex Because we know crew

Daarom Just Flex

100% tevreden
Wij zorgen ervoor dat u 100% tevreden bent over onze crew
Scherpe tarieven
Door onze lage overhead bieden wij scherpe tarieven
Flexibiliteit
U geeft aan wanneer en hoeveel crew u nodig heeft.
Alles Online
Via onze site kunt u zelf een aanvraag doen of de gewerkte uren accorderen.

Altijd de beste mensen

De mensen van JustFlex komen zelf uit de evenementenmarkt. Daarom kunnen we uw vraag naar personeel altijd vertalen naar de beste mensen voor uw evenement. Wij selecteren de beste mensen uit het vak en trainen deze - indien nodig. Hierdoor krijgt u altijd de beschikking over gemotiveerde mensen met de juiste kennis.

Onze aanpak zorgt niet alleen voor geslaagde evenementen maar ook tot duurzame en creatieve partnerships. Partnerships van opdrachtgever, crewmembers en JustFlex.

#JustFlex Because we know crew

Kwaliteit en snelheid

Wij werken met slimme online tools, zodat wij de vraag van onze opdrachtgevers snel kunnen vertalen naar de juiste mensen uit ons team.

Opleiding

Uiteraard besteden wij veel aandacht aan het kennisniveau van onze crew. Denk hierbij aan trainingen, opleidingen en periodieke tests.

Snel gemotiveerd crew nodig?

Diensten

JustFlex biedt de volgende crew:

  • Allround technici
  • Geluidtechnici
  • Lichttechnici
  • AV-technici
  • Stagehands
  • Chauffeurs

 

Vragen en antwoorden

Snel. JustFlex heeft een grote pool met ervaren en gemotiveerde crewleden. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers snel van geschikt personeel voorzien.

JustFlex is gespecialiseerd in de evenementenbranche. Onze crew beschikt over veel praktijkervaring en wordt daarnaast door JustFlex regelmatig getraind.